Sion

Sion

> misdrijven > het-proces-dutroux

Het proces Dutroux
Category=Het proces Dutroux RSS feed
Marc Dutroux, volksvijand nummer ťťn. Nooit eerder wist iemand zoveel woede en emotie los te maken bij de anders zo nuchtere Belgen. Het proces tegen de man en drie medeverdachten begint op 1 maart 2004. Lees hier de actuele stand van zaken!
Vorige 10 Volgende 10
11 Dutroux over zijn zaak [Edit]Het proces Dutroux
Source http://www.netwerk.tv/
12 Dutroux spreekt slotwoord [Edit]Het proces Dutroux
Source NetwerkMarc Dutroux heeft vanmorgen spijt betuigd aan de ouders van zijn slachtoffers. Hij deed dat tijdens zijn slotwoord in het proces van Aarlen. Dutroux zei de ouders geen vergeving te zullen vragen. ďWat ik heb gedaan is daarvoor te gruwelijk.Ē Netwerk spreekt met VRT-verslaggever Leo Stoops over het eindbetoog van Dutroux
13 Dutroux vermeende handlanger [Edit]Het proces Dutroux
Source http://www.netwerk.tv/Volgende week verschijnt in het Belgische Aarlen naast Marc Dutroux ook zakenman Michel Nihoul voor de rechter. Wie is deze vermeende handlanger? Nihoul is een oude bekende van justitie. Eerder zat hij vast voor fraude en oplichting. De rechtszaak moet uitwijzen wat zijn betrokkenheid is bij Dutroux.
14 Gesprek met de advocaat van Dutroux [Edit]Het proces Dutroux
Source NetwerkIn Netwerk een gesprek met een van de drie advocaten van Dutroux: Xavier Magnťe. Hij vertelt over de moeilijke momenten die hij meemaakt tijdens de gesprekken met Dutroux. ďGelukkig zijn we met zijn drieŽn. Als de ťťn erdoor zit, neemt de ander het over.Ē
15 Gesprek met Paul Marchal [Edit]Het proces Dutroux
Source http://www.netwerk.tv/Hoe kijkt Paul Marchal, de vader van de vermoorde An, terug op de affaire Dutroux? Zijn dochter werd, samen met Eefje, in augustus 1995 door Dutroux ontvoerd en kort daarna vermoord. Paul Marchal zette zich sinds het begin van de zaak-Dutroux in voor gerechtigheid voor zijn vermoorde dochter en de andere slachtoffers.
16 Getuigenis Laetitia in proces-Dutroux [Edit]Het proces Dutroux
Source NetwerkDeze week getuigen Sabine Dardenne en Laetitia Delhez in het proces-Dutroux. Wat is de impact van hun getuigenissen? Vandaag is het de beurt aan Laetitia. In tegenstelling tot Sabine gelooft zij wel dat Dutroux onderdeel uitmaakte van een pedofielennetwerk.
17 Gezet van Antwerpen Dossier Dutroux [Edit]Het proces Dutroux
Source http://www.gva.be/dossiers/Is Volksvijand nummer 1 een neurotische zielenpoot die langzaam gek wordt van zijn eenzame opsluiting, of speelt hij een geraffineerd spel om zijn omgeving het bloed onder de nagels vandaan te pesten? Wat voor iemand is Marc Dutroux, hoe kwam hij tot zijn daden, waarom vallen vrouwen voor hem? Dit dossier probeert op deze netelige vragen te antwoorden.
18 Interview met celgenoot Dutroux [Edit]Het proces Dutroux
Source http://www.netwerk.tv/Een interview met DaniŽl Dejasse. Hij was eind jaren tachtig twee maanden de celgenoot van Marc Dutroux. Dutroux was toen in afwachting van de behandeling van zijn zaak. Hij werd verdacht van de ontvoering en verkrachting van vijf jonge kinderen.
19 Interview met de vader van Eefje [Edit]Het proces Dutroux
Source NetwerkEen uitgebreid interview met de vader van een van de slachtoffers van Dutroux: Jean Lambrecks. Eind augustus 1995 werd zijn dochter Eefje op 19-jarige leeftijd, samen met haar vriendin An Marchal ontvoerd. ďIk hoop dat onze kinderen niet voor niets gestorven zijn.Ē
20 Jef Vermassen [Edit]Het proces Dutroux
Een verslag vanuit Aarlen en een analyse van de Belgische advocaat Jef Vermassen.
Vorige 10 Volgende 10